Accuraed Accountants & Adviseurs maakt inzien van eigen elektronisch dossier mogelijk

ingevoerd op 16-11-2006

Een nieuwe service welke wij thans onze klanten, tegen een geringe vergoeding, kunnen bieden is de Accountancy Cliënt Portal (ACP).

Via een streng beveiligde site op het internet heeft u toegang tot alle informatie die wij in overleg met u voor u hebben klaargezet. Zodra er een document voor u op de Portal wordt geplaatst of verwijderd wordt u hiervan op de hoogte gesteld via uw e-mail. Uiteraard ontvangt u alle stukken ook nog via de post.

De beveiliging van de portal is zo ingericht dat alleen u kunt beschikken over de portal. U ontvangt daarvoor een inlognaam en een wachtwoord dat alleen bij u bekend is. Wij als Accuraed Accountants & Adviseurs ontvangen niet uw wachtwoord. Met dit wachtwoord en uw eigen inlognaam kunt u inloggen op de beveiligde site op internet.

De Accountancy Cliënt Portal bevat de volgende onderdelen:
· Ter goedkeuring aanbieden van aangiften loonbelasting, omzetbelasting,  inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting;
· Digitale handtekening;
· Ter inzage aanbieden van documenten (onder andere brieven);
· Ter beschikking stellen van dossierstukken (onder andere aktes);
· Ter inzage aanbieden van jaarrekeningen;
· Elektronische nieuwsbrieven;

Voordeel van de Portal is dat u eerder en daardoor sneller wordt geïnformeerd en uw archief binnen handbereik is. Tevens kunt u ontvangen documenten accorderen door middel van een digitale handtekening of van commentaar voorzien zodat wij indien nodig actie kunnen nemen.

Mocht u geïnteresseerd zijn dan verzoeken wij u contact op te nemen met de heer A. van Es van ons kantoor.